Højkvalitetsprodukter fra Daka SARVAL eksporteres til det meste af verden, og virksomheden er af mange anset som en værdifuld og kvalitetsbevidst samarbejdspartner.

Professionel og global leverandør

Daka SARVAL forarbejder godkendte animalske biprodukter fra svin, og fremstiller protein- og fedtprodukter af høj kvalitet til foderindustrien.

 

En værdifuld samarbejdspartner nu...

Mange års erfaring og målrettet udvikling af produkterne har gjort os til en værdifuld og kvalitetsbevidst samarbejdspartner i udvalgte brancher. Vi har gennem mange år sat en ære i at være de bedste inden for Daka SARVALs produktkategorier, og vi har derfor fokus på at kunne agere hurtigt og kompetent i forhold til markedernes krav og kundernes behov med viden, sparring og produkter af høj teknisk og etisk kvalitet.

 

...og i fremtiden

Både omverdenen og Daka SARVAL stiller stadig større krav til temaer som sporbarhed, råvaregrundlag og etik, og disse temaer vil også være af stor betydning for producenternes fremtidige valg af leverandører.

 

Hos Daka SARVAL har vi derfor en målsætning om hele tiden at være i front i denne udvikling, og disse temaer indgår som centrale parametre i produktionen og driften af Daka SARVAL.

 

 

Daka SARVAL producerer og udvikler ingredienser til:

petfood

pelsdyrfoder

svinefoder
Legal Notice | Databeskyttelseserklæring | © 2021 Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1