Om Daka Sarval

Daka SARVAL indsamler og forarbejder godkendte animalske biprodukter og fremstiller protein- og fedtprodukter af høj kvalitet til foderindustrien.

En værdifuld partner i dag…

Mange års erfaring og målrettet udvikling af services og produkter har gjort os til en værdifuld og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi har i mange år sat en ære i at være de bedste inden for Daka SARVALs serviceydelser og produktkategorier, og vi fokuserer derfor på vores evne til at agere hurtigt og kompetent for at imødekomme markedskrav og kundebehov med viden, rådgivning og høj teknisk og etisk kvalitet.

… og i fremtiden

Både omverdenen og Daka SARVAL stiller stadig større krav til bl.a. sporbarhed, råvaregrundlag og etik, og disse områder vil også få stor betydning for producenternes fremtidige valg af leverandører.

Hos Daka SARVAL er det derfor vores mål altid at være på forkant med denne udvikling, og disse temaer er centrale faktorer i produktionen og driften af Daka SARVAL. Læs mere om vores tilgang til bæredygtighed her.

Koncernforhold

En del af Daka Denmark A/S

Daka SARVAL er en del af Daka Denmark A/S, en international producent af kvalitetsingredienser til brug i dyrefoder, petfood og forskellige industrisektorer såvel som energi- og landbrugssektoren. Daka tilbyder også en bred vifte af serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien. Daka eksporterer til de fleste dele af verden og overholder internationale hygiejne- og vedligeholdelsesstandarder. Virksomhedens fabrikker lever op til de høje bakteriologiske standarder i Fødevarestyrelsens egenkontrolprogram.

En del af en international koncern
Daka er en del af den internationale SARIA-koncern, som er Europas førende virksomhed inden for håndtering af animalske restprodukter. Vi har samtidig bevaret vores solide skandinaviske rødder gennem et fortsat delejerskab blandt de danske slagterier Danish Crown, Tican og HK Scan.

Lokation

Fabrikken i Løsning forarbejder kategori 3 materiale til petfood og dyrefoder.

Kategori 3 kød, knogler, børster og slagteaffald fra svineslagterier forarbejdes under autorisation nr. DK-05-3-pp-001. De forarbejdede animalske proteinprodukter (PAP) produceres i overensstemmelse med metode 7 (EC-142/2011). Børstemelet produceres i overensstemmelse med metode 1, og kategori 3 foderfedtprodukter produceres i overensstemmelse med metode 1 (EC 142-2011).

Vil du vide mere?

Så kontakt os på:
E-Mail: sarval@daka.dk | Telefon: +45 7674 5111